Projekte - Maissonette Westlandgracht Amsterdam - The Grand Interior

Kostenloser versand innerhalb Europas
Maßgeschneiderter Luxus
Designkonzepte für das Gastgewerbe
Design & Konstruktion. Wir bieten Ihnen das gesamte Paket.
 • Deutsch
 • Maissonette Westlandgracht Amsterdam

  Maissonette Westlandgracht Amsterdam

  Casco appartement waar we nauwlettend hebben gekeken om een zo ruim mogelijke setting te creëren. Het appartement is 100m2 maar geeft het gevoel veel groter te zijn. De wanden zijn op de millimeter nauwkeurig geplaatst om het de perfecte uitlijning te krijgen.

  Casco appartement waar we nauwlettend hebben gekeken om een zo ruim mogelijke setting te creëren. Het appartement is 100m2 maar geeft het gevoel veel groter te zijn. De wanden zijn op de millimeter nauwkeurig geplaatst om het de perfecte uitlijning te krijgen. Nissen zijn voorbereid om daar vervolgens inbouwkasten in te plaatsen. Een opgeruimd huis zorgt tevens voor meer ruimte en rust.

  Tussen de badkamer en slaapkamer hebben we een brons glazen wand geplaatst om een interactie te creëren. Dit geeft diepte en zorgt tevens dat het daglicht binnenkomt. Vanuit het bad en onder de douche kun je de golfslag van de westlandgracht zien.

  Het idee is een boutique hotel gevoel te creëren. Zo hebben we de twee slaapkamers vrijwel identiek gemaakt met een inbouwkast voorzien van build in tv, Electrische gordijnen, touch schakelaars en Maretti inbouw spots.

  Badkamer is voorzien van grote porcelanosa tegels en italiaans moziek. Gecombineerd met silestone wastafel en sierstroken van plafond tot de grond. Glaswerk is tevens brons glas.

  Hal bij de trap hebben we inbouw spots aan de zijkant geplaatst blind in gestuukt in de wand. tevens hebben we de wand voor zien van drie grote nissen om een galerie gevoel te creëren. De trap is in een bruin zwarte kleur geschilderd om een mooie belijning te accentueren. Zelfde kleur als de deuren. We hebben gekozen voor de klassieke Amsterdam deur in volledige hoogte 290cm. Dit legt een extra accent op de hoogte van het plafond van 3meter.

  Als vloer afwerking hebben we gekozen voor een visgraat vloer in naturel kleur met wit satijn afgelakte plinten van 15cm hoogte. Kleur op de wand is Warm Grey. Meubels zijn van The Grand Collection en zijn een mix van italiaans design met een vleugje hollywood sjiek.

  Het kook eiland is een must in deze tijd en staat daarom centraal aanwezig in de ruimte. Het eiland is geplaatst in het centrum van de raam partij. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en interactie met buiten. Kasten wand en keuken zijn volledige gespoten in een matte zwarte tint. Het blad is van Silestone.

  Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »