The Grand Interior Projekte - The Grand Interior

Kostenloser versand innerhalb Europas
Maßgeschneiderter Luxus
Designkonzepte für das Gastgewerbe
Design & Konstruktion. Wir bieten Ihnen das gesamte Paket.
 • Deutsch
 • Projekte

  Realisiert von The Grand Interior

  • Haarlem +300m2 Monumental building

   Projekte Haarlem +300m2 Monumental building

   The Grand Interior creëert luxe woonhuis met hoogwaardige afwerking. Het rijksmonument wordt in all ere hersteld en bekrachtigd in het design. Op een van de mooiste plekjes in Haarlem met uitzicht op het park creëren wij hier het pareltje van de stad.

  • 2 Hoogwaardige penthouses in de Zalmhaventoren

   Projekte 2 Hoogwaardige penthouses in de Zalmhaventoren

   In opdracht van Van der Vorm Vastgoed creëren wij twee volledig high-end gemeubileerde penthouses in het iconische gebouw de Zalmhaventoren in Rotterdam.

   De 2 unieke Penthouses bevinden zich op de 27e verdieping alsmede de 52e verdieping. (Hoogste toren in de Benelux) Deze woningen komen binnenkort beschikbaar voor de verhuur.

  • Woonhuis 220m2 Amstelveenseweg Amsterdam

   Projekte Woonhuis 220m2 Amstelveenseweg Amsterdam

   Renovatie van een 4 laags woonhuis. Ons team heeft een ontwerp gemaakt, de vergunning aanvraag verzorgd en we zijn verantwoordelijk voor de volledige realisatie van dit geweldige woonhuis gelegen aan de Amstelveenseweg.

  • Nieuwbouw Villa design

   Projekte Nieuwbouw Villa design

   Volledig interieur ontwerp tbv. +-400m2 vrijstaande villa, type: notariswoning. Ons team heeft een compleet interieur ontwerp gemaakt inclusief het technisch tekenwerk tbv deze prachtige nieuw te bouwen villa in Helmond. Wij zijn uitgegaan van warme rijke materialen en kleuren. Die een ontspannen gevoel geven. Het gevoel van thuiskomen.

  • Lomanstraat Amsterdam 169m2

   Projekte Lomanstraat Amsterdam 169m2

   Design & Renovatie van bovenwoning van circa 170m2 oppervlakte. Inclusief riant dakterras.

  Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »