The Grand Interior Projekte - The Grand Interior

Kostenloser versand innerhalb Europas
Maßgeschneiderter Luxus
Designkonzepte für das Gastgewerbe
Design & Konstruktion. Wir bieten Ihnen das gesamte Paket.
 • Deutsch
 • Projekte

  Realisiert von The Grand Interior

  • 225m2 Woonhuis Amsterdam Apollo Buurt

   Projekte 225m2 Woonhuis Amsterdam Apollo Buurt

   Volledige renovatie in Amsterdam Oud Zuid. 225m2 oppervlakte. Woning voorzien van 3 badkamers, 5 slaapkamers riante living room, keuken en eetkamer en tuin. In een lijn met elkaar verbonden.

  • Penthouse State building

   Projekte Penthouse State building

   Penthouse in Amsterdam het pand is geïnspireerd op het iron building in Newyork. De opdrachtgever heeft ons gevraagd om van de Pied a terre een warm huis te maken. Dat overeenkomt met het luxe hotel gevoel.  Natuurlijke materialen hadden de voorkeur.

  • 276m2 Vondelstraat , Amsterdam

   Projekte 276m2 Vondelstraat , Amsterdam

   Volledige high-end renovatie in Amsterdam. Een luxe woning voorzien van alle gemakken. Ruime walkin-closed, Presidential suite type slaapkamers.. Met Gessi wellness. Mancave en dakterras. De woning wordt verbouwd met respect voor de rijke architectuur van Cuypers. Het lijsten werk van Orac decor is hierop afgestemd.

  • 320m2 appartement Amsterdam

   Projekte 320m2 appartement Amsterdam

   De eigenaar van dit pand heeft ons gevraagd om een totaal ontwerp te maken voor deze riante drive in woning in de Jordaan. We hebben de ruimtes voorzien van rijkelijke materialen, Diverse inbouwkasten en unieke trappen die een werkelijk statement vormen in deze woning.

  • Villa Hilversum

   Projekte Villa Hilversum

   De opdracht gever heeft ons gevraagd om een ontwerp te maken voor deze riante villa. De villa was oorspronkelijk ingedeeld in kleine kamers. We hebben het geheel open gemaakt waarbij alle ruimtes zijn geconnect met elkaar. Dit ruimtelijke gevoel geeft pure luxe

  Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »