The Grand Interior Projects - The Grand Interior

Free shipping within Europe
Made to measure luxury
Hospitality design concepts
Design & Construction. We offer you the whole package.
  • English
  • Projects

    Developed by The Grand Interior

    • Bachplein Amsterdam Oud Zuid

      Projects Bachplein Amsterdam Oud Zuid

      Bij de klassieke jaren 30 woning was de casus om de klassieke elementen van deze periode te behouden en te accentueren. Zo waren hexagon vormen in deze tijd terug te vinden We hebben een Artdeco maatwerk deur geplaatst . Diverse zwart accenten en een french chevron vloer vormen de mooie basis van dit project.

    • Maissonette Westlandgracht Amsterdam

      Projects Maissonette Westlandgracht Amsterdam

      Casco appartement waar we nauwlettend hebben gekeken om een zo ruim mogelijke setting te creëren. Het appartement is 100m2 maar geeft het gevoel veel groter te zijn. De wanden zijn op de millimeter nauwkeurig geplaatst om het de perfecte uitlijning te krijgen.

    • Penthouse Delft

      Projects Penthouse Delft

      Voor Van de Vorm Vastgoed groep hebben we dit penthouse ingericht voor de verhuur. Compleet met inbouwkasten. En design meubilair. Het uitzicht is fenomenaal! Tevens hebben we alle overige verhuur appartementen mogen voorzien van raambekleding.

    • Herengracht Amsterdam

      Projects Herengracht Amsterdam

      Monumentaal pand die we een touch up hebben gegeven. Volledig ingericht door The Grand Interior en onlangs volledig gemoderniseerd met nieuwe badkamer en kasten wand met inbouw apparatuur en kook eiland.

    • Valeriusstraat

      Projects Valeriusstraat

      Een van de meest prestigieuze straten die Amsterdam kent. Hebben wij een dubbel benden woning voorzien van een nieuwe inrichting. Tevens zijn er hier en daar wat touch ups gedaan qua schilderwerken. Kozijnen zwart en een mooie farrow and ball kleur op de muren.

    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »