The Grand Interior Projects - The Grand Interior

Free shipping within Europe
Made to measure luxury
Hospitality design concepts
Design & Construction. We offer you the whole package.
  • English
  • Projects

    Developed by The Grand Interior

    • High-end penthouse  op de 26e verdieping  van Zalmhaventoren

      Projects High-end penthouse op de 26e verdieping van Zalmhaventoren

      In opdracht van Van der Vorm Vastgoed creëren wij twee volledig high-end gemeubileerde penthouses in het iconische gebouw de Zalmhaventoren in Rotterdam.

      De 2 unieke Penthouses bevinden zich op de 27e verdieping alsmede de 51e verdieping. (Hoogste toren in de Benelux) Hierbij geven we u een kijkje in het appartement op de 27e verdieping.

    • Excellent fair 2022

      Projects Excellent fair 2022

      Afgelopen December stonden wij op de excellent beurs. We hebben een stand gecreëerd die de volledige Grand Style weer geeft in volle glorie. Met daarbij domotica en een thuis bioscoop, een high end keuken met gecustomized ovens van Gagganau, Kook eiland met afgeronde hoeken. Deuren met een touch van rondingen welke je vanuit de oorspronkelijke wabi saai trend meer ziet. En een Grand livingroom met met de Grand Collection items.

    • 225m2 Woonhuis Amsterdam Apollo Buurt

      Projects 225m2 Woonhuis Amsterdam Apollo Buurt

      Volledige renovatie in Amsterdam Oud Zuid. 225m2 oppervlakte. Woning voorzien van 3 badkamers, 5 slaapkamers riante living room, keuken en eetkamer en tuin. In een lijn met elkaar verbonden.

    • Villa Hilversum

      Projects Villa Hilversum

      De opdracht gever heeft ons gevraagd om een ontwerp te maken voor deze riante villa. De villa was oorspronkelijk ingedeeld in kleine kamers. We hebben het geheel open gemaakt waarbij alle ruimtes zijn geconnect met elkaar. Dit ruimtelijke gevoel geeft pure luxe

    • Haarlem +300m2 Monumental building

      Projects Haarlem +300m2 Monumental building

      The Grand Interior creëert luxe woonhuis met hoogwaardige afwerking. Het rijksmonument wordt in all ere hersteld en bekrachtigd in het design. Op een van de mooiste plekjes in Haarlem met uitzicht op het park creëren wij hier het pareltje van de stad.

    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »