The Grand Interior Projects - The Grand Interior

Free shipping within Europe
Made to measure luxury
Hospitality design concepts
Design & Construction. We offer you the whole package.
 • English
 • Projects

  Developed by The Grand Interior

  • 225m2 Woonhuis Amsterdam Apollo Buurt

   Projects 225m2 Woonhuis Amsterdam Apollo Buurt

   Volledige renovatie in Amsterdam Oud Zuid. 225m2 oppervlakte. Woning voorzien van 3 badkamers, 5 slaapkamers riante living room, keuken en eetkamer en tuin. In een lijn met elkaar verbonden.

  • Penthouse State building

   Projects Penthouse State building

   Penthouse in Amsterdam het pand is geïnspireerd op het iron building in Newyork. De opdrachtgever heeft ons gevraagd om van de Pied a terre een warm huis te maken. Dat overeenkomt met het luxe hotel gevoel.  Natuurlijke materialen hadden de voorkeur.

  • 276m2 Vondelstraat , Amsterdam

   Projects 276m2 Vondelstraat , Amsterdam

   Volledige high-end renovatie in Amsterdam. Een luxe woning voorzien van alle gemakken. Ruime walkin-closed, Presidential suite type slaapkamers.. Met Gessi wellness. Mancave en dakterras. De woning wordt verbouwd met respect voor de rijke architectuur van Cuypers. Het lijsten werk van Orac decor is hierop afgestemd.

  • 320m2 appartement Amsterdam

   Projects 320m2 appartement Amsterdam

   De eigenaar van dit pand heeft ons gevraagd om een totaal ontwerp te maken voor deze riante drive in woning in de Jordaan. We hebben de ruimtes voorzien van rijkelijke materialen, Diverse inbouwkasten en unieke trappen die een werkelijk statement vormen in deze woning.

  • Villa Hilversum

   Projects Villa Hilversum

   De opdracht gever heeft ons gevraagd om een ontwerp te maken voor deze riante villa. De villa was oorspronkelijk ingedeeld in kleine kamers. We hebben het geheel open gemaakt waarbij alle ruimtes zijn geconnect met elkaar. Dit ruimtelijke gevoel geeft pure luxe

  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »